Plačilni pogoji

Naročilo in veljavnost

Po opravljenem naročilu v spletni trgovini terrasleep.si, boste prejeli potrditveni e-poštni naslov vašega naročila. Preverite točnost podatkov vašega naročila in nas še isti dan obvestite, če obstajajo kakršne koli napake. Kopijo te e-pošte, ki vsebuje tudi številko naročila, shranite.

Naročilo postane veljavno naslednji delovni dan. Izjema je celoten program lanene posteljnine in vsi izdelki, ki so narejeni po meri kupca, kjer je potrebno opraviti predplačilo. V teh primerih bo naročilo potrjeno oz. veljavno šele po prejemu sredstev na naš račun, o čemer boste obveščeni s potrditvenim e-poštnim sporočilom.

 

Cene

Cena za nakup in strošek dostave sta jasno vidna ob naročilu v košarici. Cene za izbrano blago ali storitve, veljajo na dan plačila preko spletne trgovine www.terrasleep.si. Vse cene so navedene v EUR in so KONČNE cene. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

Vsi predmeti so predmet razpoložljivosti. 

Varnost spletnega nakupa

Na spletni strani www.terrasleep.si lahko nakupujete z zaupanjem. Za zaščito transakcij uporabljamo SSL certifikat:

 

Načini plačila

Na voljo so naslednje vrste plačil:

  • NEPOSREDNA BANČNA TRANSAKCIJA
  • PAYPAL
  • PLAČILO PO POVZETJU

Če želite plačati z neposredno bančno transakcijo, uporabite naslednje podatke:

Upravičenec: TerraSleep, Srečko Berce s.p.

Naslov upravičenca: Volča 25, 4223 Poljane nad Škofjo Loko, Slovenia

Banka: Nova Kreditna Banka Maribor

Bank  address: Ulica Vita Kraigherja 4, 2000 Maribor, Slovenia

IBAN: SI56046830114475750

BIC /SWIFT: KBMASI2X

Sklic: številka naročila

 

Cene in prometni davek

Cene za izbrano blago ali storitve, veljajo na dan plačila preko spletne trgovine www.terrasleep.si. Vse cene so navedene v EUR in so KONČNE cene. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV). Cene ne vključujejo stroškov poštnine in drugih stroškov obdelovanja naročila, razen če ni drugače navedeno. Vsi predmeti so predmet razpoložljivosti. Pri nakupu veljajo cene in popusti, ter pogoji poslovanja v trenutku oddaje naročila. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini Terrasleep.si in se lahko razlikujejo od cen na drugih prodajnih mestih.

 

Opisi izdelkov

Čeprav je naš namen, vzdrževati spletno stran brez napak, lahko pride do napake pri opisu izdelka ali pri oblikovanju cen. Če odkrijemo takšno napako, ko ste naročilo že oddali, vas bomo kontaktirali pred nadaljevanjem obdelovanja vašega naročila. Nato lahko prekličete vaše naročilo ali ponovno potrdite na podlagi točnih podatkov. Če ne bi mogli priti v stik z vami, bomo vaše naročilo označili kot preklicano (razveljavljeno).

 

Zavezanost

Z oddajo naročila in plačilom celotne kupnine potrjujete/izjavljate, da naročila blaga s te spletne strani ni več mogoče preklicati ali spremeniti iz kakšnega koli razloga, kar vključuje tudi do 30-dnevno zamudo pri dobavi.
Vaša pogodba s TerraSleep-om stopi v veljavo takoj po prejetju elektronskega sporočila, s katerim TerraSleep potrjuje vaše naročilo blaga in prejem plačila.

 

Mladoletniki

Če ste mladoletni, lahko uporabljate našo spletno stran le pod nadzorom svojih staršev ali skrbnikov.

 

Goljufije

Vsa naročila so pregledana ali gre za goljufijo in pridržujemo si pravico, da zavrnemo vsako naročilo s sumom goljufije.

 

Točnost

Vsi opisi vključeni na tej spletni strani so skrbno preverjeni. Medtem, ko poskušamo zagotoviti čim bolj točne informacije na tej spletni strani, ne jamčimo, da so opisi izdelkov ali druge vsebine na tej spletni strani točni, popolni ali brez napak.

 

Razpoložljivost izdelkov

Včasih se lahko zgodi, da nekateri izdelki na naši spletni strani, začasno ali trajno niso več na voljo. Ko je na naši spletni strani izdelek, ki ni več na voljo, bomo izdelek umaknili iz prodaje.