Eko prevleka za zemljenje

143,00 

Eko prevleka za zemljenje je narejena iz 100% ekološkega saten bombaža, ki zagotavlja posebno udobje. Po posebnem vzorcu je prešita s posrebreno nitjo, s čemer se doseže dobra površinska el. prevodnost. Nameščanje in snemanje prevleke na vzmetnico jo enostavno in priročno. Prevleka med spanjem ostane na svojem mestu in se ne premika. Eno prevleko lahko hkrati uporabljata tudi dve osebi.

5 na zalogi

Laneno posteljnino Terrasleep izdelamo po meri. Čas dobave je predvidoma 3-4 tedne.
0484. 5 na zalogi Ni na voljo . , , , , .

Opis

Izkoristite potencial zemlje v svoji postelji

Eko prevleka za zemljenje je narejena iz 100% ekološkega bombaža, s certifikatom GOTS. Nebarvana in nebeljena saten tkanina ponuja posebno udobje za uporabnika. Prešita je po posebnem vzorcu, s posrebreno nitjo, s čimer se doseže dobra el. prevodnost površine.

Eko prevleka za zemljenje na ležišče je povsem enostavno in priročno. Prav tako snemanje prevleke zaradi pranja, ki jo enostavno odpnemo na štirih hitrih spojkah. Prevleka med spanjem ostane na svojem mestu in se ne premika, za kar poskrbijo nastavljivi trakovi. Z vzdolžno namestitvijo eko prevleke za zemljenje na ležišče se lahko zemlji ena oseba. V kolikor jo namestimo prečno na ležišče se lahko zemljita dve osebi hkrati. Priložen je kabel, dolžine 1,5 m, ki ga na enem koncu spojimo s pritiskačem na prevleki in virom zemljenja.

Vse premalo se zavedamo, da je telesni stik z zemljo enako pomemben, kot zaužitje zadostne količine vode in redna telesna aktivnost. Trenutno splošno stanje naše populacije je alarmantno odzemljeno.

Vsebina seta:

1 kom eko  prevleka za zemljenje, dimenzije:  88 x 210 cm

2 kom nastavljiv trak dolžina 275 cm
1 kom povezovalni kabel dolžine 1,5 m s konektorji
 
KAKO PRAVILNO NAMESTITI EKO PREVLEKO ZA ZEMLJENJE
KAKO POVEZATI PREVLEKO Z VIROM ZEMLJE
NA KAJ VSE MORAMO BITI POZORNI KO SE ODLOČAMO ZA ZEMLJENJE V PROSTORU
 
STRAN JE V NASTAJANJU. ZA VEČ INFORMACIJ NAM PIŠITE, HVALA.

 

100% ekološki saten bombaž

Certifikat GOTS

EU poreklo

 

 

Strojno pranje do 40°

Likanje ni dovoljeno

Ne sušite v sušilnem stroju

Ne uporabljajte  belil in agresivnih detergentov

Suho čiščenje ni dovoljeno

OPOMBA: Prevleka za zemljenje je prešita s posrebreno el. prevodno nitjo. Ob neupoštevanju navodil vzdrževanja, se posrebrena nit lahko poškoduje in izgubi el. prevodnost!