Pogoji uporabe

(datum zadnje spremembe 01.02.2020)


 

Dobrodošli na spletni strani www.terrasleep.si, katere lastnik in upravitelj je TerraSleep, Srečko Berce s.p.

Podatki podjetja

Ime podjetja: TerraSleep, Srečko Berce s.p. ID številka za DDV: SI73974757 TRR: 046830114475750
Naslov: Volča 25, 4223 Poljane nad Škofjo Loko, Slovenia Matična številka: 7111959 IBAN: SI56046830114475750
Tel.: +386 (0)40 328 391 Več podatkov: www.bizi.si SWIFT / BIC: KBMASI2X 
E-mail: info@terrasleep.si   Banka: Nova Kreditna Banka Maribor
Internetni naslov:  www.terrasleep.si   Naslov banke: Ulica Vita Kraigherja 4, 2000 Maribor, Slovenia

Prosimo, skrbno preberite pogoje uporabe pred uporabo te spletne strani. Preden boste nakup lahko opravili, boste morali potrditi, da ste prebrali, razumeli in se strinjate z našimi pogoji uporabe.

Izrazi “TerraSleep”, “mi”, “nas” in “naš”, kateri so uporabljeni v teh pogojih uporabe pomenijo TerraSleep, Srečko Berce s.p. Izrazi “vi”, “vaš” in “vaše” , ki se uporabljajo v teh pogojih uporabe pomenijo vsak uporabnik te spletne strani.

Sporazum

Potrjujete in se strinjate, da se z dostopom, brskanjem in/ali uporabo te spletne strani, zavezujete s temi pogoji uporabe, ki tvorijo pravno zavezujoč sporazum. Če se ne strinjate s temi pogoji uporabe in naše politike ( Naročilo in plačilo, Politika pošiljanja, Vračilo in zamenjava izdelkov), potem naše spletne strani ne uporabljajte.

Politika zasebnosti

Ta politika o zasebnosti opisuje način, na katerega TERRASLEEP zbira podatke, ki nam jih zagotavljate, ko obiščete našo spletno stran. Vsi osebni podatki, ki nam jih zagotovite z uporabo te spletne strani, bodo obravnavani v skladu z našo Politiko zasebnosti. Za izpolnitev naročila, potrebujemo vaše ime, naslov in telefonsko številko, po potrebi tudi naziv podjetja, naslov in davčno številko. Za komunikacijo z vami, lahko uporabimo vaš elektronski naslov ali telefon v kolikor je to potrebno. Ne zbiramo nobenih drugih osebnih podatkov, ki jih izrecno ne zagotavljate. Nobeden od vaših osebnih podatkov, ki se nahajajo na naši spletni strani, ne bo razkrit tretjim osebam, razen tretji osebi, ki zagotavlja dostavo vaših nakupov. Elektronski naslovi z naše strani ne bodo zlorabljeni v kakršne koli namene prodaje, niti za namene trženja.

TERRASLEEP lahko zbira tudi ne-osebne, zbirne podatke obiskovalcev o uporabi naše spletne strani. Ti podatki ne vsebujejo osebnih podatkov in ​​se uporabljajo le zato, da bi ugotovili, kako potrošniki uporabljajo naše storitve in spletno stran. Te podatke uporabljamo za tržno analizo, za evidenco prometa, za izboljšanje naše spletne strani. Vaš naslov IP nam služi kot pomoč pri ugotavljanju težav s strežnikom in urejanju naše spletne strani

Piškotki omogočajo lažje spletno deskanje in omogočajo nekatere funkcionalnosti naše spletne strani. Piškotki ne vsebujejo virusov.

Zavzemamo se, da bi vaš obisk naše spletne strani bil zaupen in varen. Upoštevamo ukrepe varnosti, zato uporabljamo zapleteno šifrirno avtentifikacijsko orodje za zaščito varnosti naše cenjene stranke. Žal pa ni mogoče zagotoviti 100% varnosti pri prenosu podatkov preko interneta, zato so vsi podatki, ki jih uporabljate na naši spletni strani, posredovani na lastno odgovornost.

Varnost uporabniškega računa

Na žalost ni mogoče zagotoviti 100% varnega prenosa podatkov prek interneta. Razumete in se strinjate, da so vse informacije, ki nam jih predložite in zaupate na lastno odgovornost. Prav tako ne moremo zagotoviti, da bi lahko preprečili nezakonito ali neprimerno uporabo naše spletne strani. Vsakršne nezakonite dejavnostmi, ki vključujejo uporabo te spletne strani bodo predmet civilnega in kazenskega prava.

Netočnost izjav

Čeprav je točnost vseh informacij v zvezi z opisi in cen izdelkov skrbno preverjena, lahko pride do tipkarskih napak in drugih pomanjkljivosti. TerraSleep si pridržuje pravico, da popravi morebitne napake, netočnosti ali pomanjkljivosti, spremeni ali posodobi informacije v vsakem trenutku in brez predhodnega obvestila, vključno ko ste naročilo že oddali.

Slike in barve

Zavedate se, da slike na naši spletni strani predstavljajo stvari, ki jih boste prejeli in so barvni pokazatelj izdelka. TerraSleep ne more zagotoviti, da bi se barvni odtenki izdelka na računalniškem zaslonu, točno in natančno ujemali z dejanskim izdelkom. Upoštevati je potrebno virtualne in digitalne omejitve barvne reprodukcije, posamezne barvne nastavitve vašega zaslona, ​​kakovosti monitorja, vidnega kota in celo opazovanje pri različnih vrstah svetlobe okolja.

Omejitev odgovornosti

TerraSleep, njegovi dobavitelji in izvajalci niso odgovorni katerikoli osebi ali pravni osebi, za kakršno koli izgubo, škodo, terjatve, obveznosti ali druge vzroke katerekoli vrste, na podlagi ali zaradi kakršnih koli informacij ali mnenj na spletni strani TerraSleep ali zaradi uporabe oz. nezmožnosti uporabe TerraSleep gradiva na spletni strani ali katerega koli drugega elektronskega ali ne-elektronskega posega, hekerske dejavnosti, računalniškega kriminala ali kraje osebnih podatkov. Izrecno se strinjate, da TerraSleep ne odgovarja za kakršno koli nezakonito poseganje v spletno stran, hekerske dejavnosti, računalniškega kriminala, ali kraje vaših osebnih podatkov. TerraSleep ne more biti odgovoren za stroške ne glede na vrsto in vzrok nastanka. Ta omejitev odgovornosti velja, če domnevno jamstvo temelji na pogodbi, malomarnosti, deliktu, objektivni odgovornosti ali kateri koli drugi podlagi.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Informacije in vsi drugi uporabljeni materiali na tej spletni strani so na voljo v načinu “kot je” in “kot je na voljo” na podlagi tega kar je in brez jamstev, izrecnih ali naznačenih. Mi zavračamo vsa jamstva, izrecna ali implicitna, vključno brez vsakršnih omejitev iz naslova primernosti za prodajo (jamstva uporabnosti), kakovosti in primernosti za določen namen. Z vašo uporabo te spletne strani se zavedate, da je uporaba te spletne strani na vašo lastno odgovornost in prevzemate polno odgovornost za vse stroške, povezane z vsem potrebnim servisiranjem ali popravilom kakršne koli opreme, ki jih uporabljate v povezavi z uporabo te spletne strani in da TerraSleep ne odgovarja za morebitno škodo kakršnekoli vrste, povezanih z vašo uporabo te spletne strani. Ne izdajamo nobenih zagotovil ali jamstev glede materialov in informacij, ki so dostopne preko te spletne strani.

Obveznosti stranke

Vsi vaši podatki navedeni na naši spletni strani naj bi bili resnični, točni in ažurni, da se nakupovalni postopek lahko zaključi. Potrjujete, da ste pooblaščeni imetnik kreditne ali debetne kartice, katero morda uporabljate na naši spletni strani. Strinjate se, da nas nemudoma obvestite o vseh spremembah podatkov, ki ste jih predložili na spletni strani in da povrnete škodo TerraSleep-u za morebitne izgube, stroške, izdatke ali škodo, ki bi lahko TerraSleep utrpel, če katera od vaših podanih informacij, ni točna.

Kršitev in prenehanje

Prek te spletne strani naj ne bi naložili ali posredovali katerega koli materiala katere koli vrste, ki vsebuje viruse, programske črve in druge vsebine, ki so lahko škodljive računalnikom ali poskušajo spremeniti vsebino te spletne strani. Vi naj bi uporabljali spletno stran na način, ki je skladen z vsemi veljavnimi pravili in predpisi, ki so navedeni v pogojih uporabe. Če prekršite katerokoli pravilo politike zasebnosti ali pogojev uporabe, ki določa vašo uporabo naše spletne strani ali katero koli drugo pogodbeno obveznost do nas, si TerraSleep pridržuje pravico, da ne dovoli dostopa do spletne strani obiskovalcem, ki kršijo naša pravila in prav tako si pridržuje pravico do omejitve dostopa do naše spletne strani, po lastni presoji.

Transakcije na strani

Pridržujemo si pravico, da zavrnemo katerokoli naročilo na naši strani, omejimo ali zavrnemo količine. Te omejitve lahko vključujejo naročila, danih s strani istega računa stranke, iste kreditne kartice ali naročila, katera uporabljajo isti naslov računa ali dostave. Pridržujemo si pravico, da omejimo ali prepovemo naročila, ki so po naši lastni presoji videti, da gre za nakupe s strani trgovcev, prodajalcev ali distributerjev. Če omejimo ali prekličemo naročilo, vas bomo poskušali obvestiti preko e-maila, preko vašega naslova ali telefonske številke, ki ste jo posredovali pri oddaji naročila. V spletni trgovini Terrasleep.si lahko izdelke kupijo uporabniki izključno iz držav članic EU.

Višja sila

Višja sila je katera koli okoliščina ko TerraSleep nima nadzora čezenj in ki preprečuje TerraSleep-u, da izpolni svoje obveznosti do naročnika v celoti ali delno. Te okoliščine vključujejo stavke, požare, poslovne motnje, motnje z oskrbo energije, ne-dostavljeno blago ali nepravočasna dostava, ki je vzrok s strani dobavitelja ali drugih tretjih oseb vključenih v proces in odsotnost kakršnega koli dovoljenja izdanega s strani vlade. Motnje v (telekomunikacijskem) omrežju ali drugih uporabljenih komunikacijskih sistemih, kot tudi nerazpoložljivost spletne strani kadarkoli, se prav tako razume kot vzrok višje sile. V primeru višje sile TerraSleep ni zavezan, da izpolni svoje obveznosti do kupca toliko časa kolikor časa višja sila traja.

Preprečevanje goljufije

Za zaščito vseh in preprečevanje goljufij lahko preverimo podatke vsakega naročila. Če ugotovimo, da gre za napačne ali netočne informacije, za goljufijo, bodo podatki posredovani agenciji za preprečevanje goljufij. Organi pregona lahko potem dostopajo do teh podatkov in jih uporabijo za nadaljnji preiskovalni postopek.

Avtorske pravice

Vsi materiali, ki se pojavljajo na tej spletni strani in njeni obliki, vsebine, besedila, druge zbirke elementov, logotipi, slike, grafike, digitalne pretvorbe in druge zadeve v zvezi s to spletno stranjo, so blagovne znamke (registrirane ali ne) in/ali avtorsko zaščitene, so v lasti ali bodisi pod nadzorom TerraSleep-a.

Zakonska in sodna pristojnost

Vse transakcije preko naše spletne strani, so v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. Vsak spor med stranko in podjetjem TerraSleep bo obravnavan s strani sodišča Slovenije. Dostop ali uporaba te spletne strani, informacij, materialov, izdelkov in storitev na tej spletni strani je lahko v nekaterih državah z zakonom prepovedana. Vi ste odgovorni za skladnost z vsemi veljavnimi zakoni države, iz katere dostopate do te spletne strani.

Sprememba teh pogojev

TerraSleep si pridržuje pravico do spremembe teh pogojev uporabe kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vsaka sprememba bo upoštevana takoj. Svetujemo vam, da te pogoje uporabe skrbno pregledate kadarkoli uporabljate našo spletno stran. Pridržujemo si pravico kadarkoli zapreti katerokoli ali vse spletne strani in kadarkoli spremeniti katerokoli vsebino spletne strani, z ali brez predhodnega obvestila.

Če imate dodatne pripombe ali vprašanja glede naše spletne strani www.terrasleep.si, prosimo, ne oklevajte in nas kontaktirajte z izpolnitvijo kontaktnega obrazca.