Kaj pravijo naše stranke

Podelite svoje izkušnje oz. zadovoljstvo z uporabo naših izdelkov. Z veseljem jih bomo prebrali in vzeli na znanje 🙂 

Avatar
Maroko Kovačič
1. 7. 2019

.«::: S :::» «::: U :::» «::: P :::» «::: E :::» «::: R :::»

Avatar
Ingrid Vodopivec
2. 7. 2019

Krasna spletna trgovina ženske in moške ekološke konfekcije, perila in lanene posteljnine. Lepe fotografije samih artiklov, ki so videni iz vseh strani, pomanjšani, povečani, prikazani v vseh kombinacijah. Pohvaliti moram tudi oba modela, res fotogenična in simpatična. Pregledno, z jasnimi navodili in pojasnili o materialu, enostaven način izbire dimenzij, barv, artiklov. Za nakup enostavna, kar je za nas potrošnike najbolj pomembno. Vem, da stvari, ki delujejo enostavno in uporabno, zahtevajo velik vložek in lahko ste ponosni na svoje delo.

Avatar
Barbara Marković (Hrvaška)
27. 5. 2020

Svima koji traže udobno, kvalitetno, prelijepo donje rublje želim poručiti da su došli na pravo mjesto. Pored toga, organic i po vro pristupačnoj cijeni, za mene je ovo neprocjenjivo. Nakon godina i godina potrage i skoro na rubu suza jer moja prsa više nisu mogla podnijeti, loše iskrojene grudnjake, polijester u kojem mi koža nije mogla disati itd. Ovi ljudi i ova firma su mi vratili vjeru ne samo da donji veš može biti prirodan i udoban, nego i da mogu u njemu izgledati fenomenalno i u svojim četrdesetima 🙂 Nema dovoljno riječi kojima bi se zahvalila Srečku i cijelom njegovom timu, i nema dovoljno riječi kojima bi ih pohvalila za ne samo izvanredan rad, nego i za skromnost, ljubaznost i velikodušnost koju su pokazali, sigurno ne samo meni, nego i svim svojim kupcima. Od srca vam želim sve najbolje i da idete punim jedrima naprijed 🙂

Avatar
Amadej Jurij Škibin
29. 6. 2020

Spoštovani,
vaša oblačila so naravnost prvovrstna, najlepših krojev in iz najudobnejšega blaga izmed vseh naravnih oblačil, kar sem jih oblekel do sedaj. Posebej se vam zahvaljujem za darilo (spodnjice), ki mi bodo, kljub temu da po navadi nosim široke bokserice, služile na plaži.
Lepo vas pozdravljam in vam želim veliko uspeha pri delu!

Avatar
Anja Radaljac
12. 8. 2020

Izdelki so na koži prijetni, udobni, osebje trgovine pa izjemno prijazno, ustrežljivo, dobro odzivno.

Avatar
Aleksandra Berce Buh
30. 12. 2020

Bodiji,sp.hlače,puloverji so odlični,prijetni.Mi smo zelo zadovoljni.Vse pohvale.

Avatar
Gaea Stojnik
7. 1. 2021

Super spletna trgovinica .. sem se za veliko stvari spraševala kje najti bolj prijazne stvari telesu in okolju in končno sem jih našla.

Avatar
Irena Razinger
30. 4. 2021

Zelo pozitivna izkušnja; s terrasleepom je fino delati, se poglobijo, razložijo vse o materialih in pripravijo dobre rešitve.

Avatar
Taja
24. 9. 2021

Zelo prijazni in odzivni. Prosila sem za laneno srajco in hlače-oboje sem videla pod izdelki za moške. Oboje so mi zelo hitro izdelali po mojih merah. Zelo sem zadovoljna s kakovostjo in prijaznostjo in pa brezčasnimi kosi. Res super!

Avatar
Nuša Pan
23. 11. 2021

Kje naj začnem ...
Navdušena sem nad kvaliteto materialov (zaenkrat sem naročala samo blago) - prvič zares vidim razliko med klasičnim in organskim bombažem.
Hvaležna za brezplačne vzorčke in dodatno blago, ki ga vedno dobim v dar.
Pošiljanje je ekspresno,
Lepo je prijeti v roke paket, ki je v celoti eko naravnan.
Tudi spletna stran/trgovinica je estetsko in jasno zastavljena,
prispevki oz. ozaveščanje na blogu pa so pika na i oz. lepo zaokrožujejo celoto, da se res vidi, da tu ne gre le za prodajo, ampak poslanstvo.
Toplo priporočam in se že grizem v prste, da ne poklikam celotne trgovinice hkrati 🙂
Hvala!

Avatar
Maruša Šuštar
1. 2. 2022

Pozdravljeni,
rada bi pohvalila vaše izdelke, ki so res odlični. Lanena rjuha je nekaj najboljšega, na čemer se spi. Všeč so mi vaše hlače in jopica (trenirka), majice.... Občutek je zares dober, ko čutiš kako je materijal res tisti pravi, tak kot bi moral biti.

Avatar
Boštjan Zupančič
5. 7. 2022

Najboljše poletne hlače !!!