Plačilni pogoji

(datum zadnje spremembe 01.02.2020)


 

Naročilo in veljavnost

Po opravljenem naročilu v spletni trgovini terrasleep.si, boste prejeli potrditveni e-poštni naslov vašega naročila. Preverite točnost podatkov vašega naročila in nas še isti dan obvestite, če obstajajo kakršne koli napake. Kopijo te e-pošte, ki vsebuje tudi številko naročila, shranite.

Vsa naročila po povzetju postanejo veljavna takoj, z oddajo naročila. Izjema je celoten program lanene posteljnine in oblačil, ter vsi izdelki, ki so narejeni po meri kupca, kjer je potrebno opraviti predplačilo (neposredna bančna transakcija ali PayPal). V teh primerih bo naročilo potrjeno oz. veljavno po prejemu sredstev na naš račun, o čemer boste obveščeni s potrditvenim e-poštnim sporočilom.

Načini plačila

Na voljo so naslednje vrste plačil:

PLAČILO PO POVZETJU Naročene izdelke boste plačali kurirju ob dostavi.
PAYPAL

Imate PayPal račun? Prijavite se in plačajte.

Nimate PayPal računa? V redu. Za plačilo ne potrebujete PayPal računa. Vnesite zahtevane podatke in plačajte s kreditno kartico.

NEPOSREDNA BANČNA TRANSAKCIJA

Če želite plačati z neposredno bančno transakcijo, uporabite naslednje podatke:

Upravičenec: Naturinsa, Srečko Berce s.p.

Naslov upravičenca: Volča 25, 4223 Poljane nad Škofjo Loko, Slovenija

Banka: Nova Kreditna Banka Maribor

Bank  address: Ulica Vita Kraigherja 4, 2000 Maribor, Slovenia

IBAN: SI56046830114475750

BIC /SWIFT: KBMASI2X

Sklic: številka naročila


Cene

Cena za nakup in strošek dostave sta jasno vidna ob naročilu v košarici. Cene za izbrano blago ali storitve, veljajo na dan oddaje naročila preko spletne trgovine www.terrasleep.si. Vse cene so navedene v EUR in vsebujejo DDV. Vsi izdelki so predmet razpoložljivosti. 

Varnost spletnega nakupa

Na spletni strani www.terrasleep.si lahko nakupujete z zaupanjem. Za varnost transakcij uporabljamo SSL certifikat:

Cene in prometni davek

Cene za izbrano blago ali storitve, veljajo na dan plačila preko spletne trgovine www.terrasleep.si. Vse cene so navedene v EUR in vsebujejo DDV. Cene izdelkov ne vključujejo stroškov poštnine in drugih stroškov obdelovanja naročila, razen če ni drugače navedeno. Vsi predmeti so predmet razpoložljivosti. Pri nakupu veljajo cene in popusti, ter pogoji poslovanja v trenutku oddaje naročila. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini Terrasleep.si in se lahko razlikujejo od cen na drugih prodajnih mestih.

Opisi izdelkov

Čeprav je naš namen, vzdrževati spletno stran brez napak, lahko pride do napake pri opisu izdelka ali pri oblikovanju cen. Če odkrijemo takšno napako, ko ste naročilo že oddali, vas bomo kontaktirali pred nadaljevanjem obdelovanja vašega naročila. Nato lahko prekličete vaše naročilo ali ponovno potrdite na podlagi točnih podatkov. Če ne bi mogli priti v stik z vami, bomo vaše naročilo označili kot preklicano (razveljavljeno).

Zavezanost

Z oddajo naročila in plačilom celotne kupnine potrjujete/izjavljate, da naročila blaga s te spletne strani ni več mogoče preklicati ali spremeniti iz kakšnega koli razloga, kar vključuje tudi do 30-dnevno zamudo pri dobavi. Velja za izdelke, narejene po vaši meri – izdelki po naročilu kupca.
Vaša pogodba s TerraSleep-om stopi v veljavo po prejetju elektronskega sporočila, s katerim TerraSleep potrjuje prejem plačila za vaše naročilo.

Mladoletniki

Če ste mladoletni, lahko uporabljate našo spletno stran le pod nadzorom svojih staršev ali skrbnikov.

Goljufije

Vsa naročila so pregledana ali gre za goljufijo in si pridržujemo pravico, da zavrnemo vsako naročilo s sumom goljufije. Uporabniku pa preprečimo dostop do naše spletne trgovine.

Točnost podatkov

Vsi opisi vključeni na tej spletni strani so skrbno preverjeni. Medtem, ko poskušamo zagotoviti čim bolj točne informacije na tej spletni strani, ne jamčimo, da so opisi izdelkov ali druge vsebine na tej spletni strani točni, popolni ali brez napak.

Razpoložljivost izdelkov

Včasih se lahko zgodi, da nekateri izdelki na naši spletni strani, začasno ali trajno niso več na voljo. Ko je na naši spletni strani izdelek, ki ni več na voljo, bomo izdelek umaknili iz prodaje.