…tukaj se začenja naša zgodba

Vse skupaj se je začelo pred leti, ko sem si kupil pravo laneno posteljnino. Spanje in samo počutje na tej posteljnini je bilo tako veličastno, da sem se začel spraševati za kaj pravzaprav gre. Pa saj je samo naravna lanena tkanina.

Ta občutek sem želel ohranjati tudi podnevi in najprej sem pomislil na lanena oblačila. Moje prve lanene hlač in srajco je naredila žena, ki je izučena šivilja. V novih oblačilih sem ta občutek lahko ohranjal tudi čez dan.

Zase sem začel sem iskati kvalitetne in eko certificirane naravne materiale iz EU. Predvsem lan, bombaž in konopljo. To je težji del te zgodbe, saj sem si pri izbiri blaga postavil visoka merila, od katerih tudi danes ne odstopam.

Tako so nastale tudi moje prve eko boksarice in počasi so mojo staro garderobo zamenjala naravna ekološka oblačila. 

Naenkrat mi je bilo jasno, da skupina, ki se je počasi formirala lahko izdela oblačila, perilo in posteljnino, kakršno si zamislim 🙂

V takem duhu je bilo leta 2016 ustanovljeno podjetje Terrasleep. Naprej nas žene preprosto zadovoljstvo nad uporabo naravnih materialov v vsakdanjem življenju. Z navdušenjem in strastjo kreiramo nove izdelke.

2018 smo na sejmu Agra v Gornji Radgoni prejeli tri najvišja priznanja za moško ekološko poslovno obleko iz lanu in ekološkega ženskega spodnjega perila, na kar smo posebej ponosni.

 

Me