NAJBOLJŠE TRAJNOSTNE IN ETIČNE IDEJE ZA DARILA 2021

NAJBOLJŠE TRAJNOSTNE IN ETIČNE IDEJE ZA DARILA 2021

Se že sprašuješ kaj podariti svojim najdražjim ? Mi smo tu, da ti olajšamo odločitev. Ne glede na to, ali si sam/a zelo zavzet/a aktivist/a, ki se zavzema za lepši svet, ali pa se samo preprosto trudiš v tem letu sprejemati bolj zavestne nakupovalne odločitve, so trajnostna in etična darila popolna rešitev za pod vsako drevesce. 

Spodaj navajamo 10 izbranih trajnostnih izdelkov iz naše spletne trgovine, ki jih lahko podarite letos za božič pa tudi ob drugih priložnostih. 

1. Ženska rdeča pižama KRYLA

Rdeča je zagotovo barva, ki zaznamuje vsak božični čas! Pižama je izdelana iz čisto pravega eko bombaža, je udobna in diha, kar pomeni, da preprečuje prekomerno potenje.

2. Nogavice iz eko bombaža in lanu

Nogavice veljajo za enega najpopularnejših izdelkov, ki se vsako leto znajde pod božičnim drevescem. Je izdelek, ki preprosto ogreje stopala in srce! Naše nogavice Warmers so izdelane iz posebne frotir pletenine, ki ima vrhunsko termoregulacijsko ter absorpcijsko sposobnost.

3. Vreča/Nahrbtnik iz lanu

Najboljša darila so zagotovo tista, ki se lahko uporabijo na več različnih načinov. Lahko bi temu rekli, dve muhi na en mah. Ravno tak izdelek je naš nahrbtnik in vreča hkrati, izdelana iz 100% lanu!

4. Kozmetična torbica + scrunchie za lase 

Sanjska kombinacija za dekleta! Oba izdelka sta izdelana iz lanu. Scrunchie elastika las ne trga in je udobna za nošenje.
 

5. Moški pulover ORION 

Lahko trdimo, da je pulover eno boljših, če ne najboljših daril za božič. Vsakdo ga še kako potrebuje v mrzlih zimskih mesecih! Pulover Orion je izdelan iz 100% eko bombaža. 

6. Spodnje perilo

Verjetno to velja za najbolj praktično darilo. Naj bo to moški ali ženska, spodnje perilo je preprosto nekaj kar nosimo prav vsi, zato s tovrstnim darilom preprosto ne gre zgrešiti! V naši trgovini lahko izbirate med nešteto različnimi opcijami tako za moške kot za ženske in celo otroke.

7. Zimska kapa

V naši trgovini najdete odlično zimsko kapo, ki je izdelana iz 100% eko bombaža primerna tako za moške kot tudi za ženske. S svojo dvoslojnostjo bo kos tudi največjemu zimskemu mrazu. 


8. Puli

Ženske dobro vemo, da je navaden zimski puli še kako potreben za preživetje zimskih dni. Prav takšen je puli Eza, izdelan iz modnega rebrastega eko bombaža. Izbiraš lahko med belo in črno barvo!

9. Moška lanena srajca

Kaj podariti nekomu, ki je vedno rad urejen? Laneno srajco! Čeprav velja, da trenutno lan ni najboljša izbira v zimskih dneh, se bodo hladnejši meseci kot bi mignil spet prevalili v toplejše, zato je tudi takšna srajca popolno darilo! 

10. Predpasnik 

Poznaš nekoga, ki zelo rad kuha? Podari predpasnik iz 100% lanu! Naj bo vihtenje s kuhljo etično in trajnostno!

 

V naši trgovini seveda stremimo k temu, da bi bili tako naši, kot tudi vaši prazniki čim bolj trajnostno naravnani. Poleg vseh naštetih izdelkov zgoraj lahko izbirate tudi med že pripravljenimi darilnimi paketi, ki si jih lahko ogledate tukaj, ali pa si paket sestavite sami iz vseh izdelkov, ki so na voljo. Mi bomo vašo izbiro skrbno zapakirali v trajnostno embalažo in vam jo poslali na vaš izbran naslov. 

Vi podarjate svojim mi podarjamo vam – Izkoristi kodo gift4you za 10% popust na celoten nakup. 
Lep preostanek decembra vam želimo,

Ekipa Terrasleep. 

Ni komentarjev

Dodajte komentar