NAJBOLJ OSUPLJIVA DEJSTVA O LANU

NAJBOLJ OSUPLJIVA DEJSTVA O LANU

Znanstveniki so odkrili, da lanena vlakna odsevajo svetlobo. Merili so svetlobno energijo živih bitij. Nobelov nagrajenec dr. Otto Heinrich Warburg je določil tipične vrednosti atomske frekvence povprečnih ljudi, starih 70–90 let. Rezultati z vrednostjo pod 50Å (angstrem) so bili določeni za tipično frekvenco kroničnih bolezni. Vrednost pod 15Å pa je pomenila diagnosticirano neozdravljivo bolezen, kot je npr. rak.

Izmerjena vrednost atomske frekvence lanenega blaga in volne znaša 5.000Å. Frekvenca bombaža znaša 40Å, vrednost organskega nebeljenega bombaža pa je 100Å. Svileno blago ima vrednost zgolj 10Å, zato ne koristi zdravju človeškega telesa. Tipična frekvenca rejona (vlakna lesa in bambusa) znaša 15Å. Vrednosti plastičnih materialov, kot so poliester, akril, spandeks, lycra, viskoza in najlon pa so enake nič.

Celice lanu so zelo kompatibilne s človeškimi, zato imajo blagodejen učinek na človeški organizem. Človeške celice so zmožne povsem razgraditi lanene celice, zato je laneno blago edini naravni material, ki se v kirurgiji uporablja za notranje šive.

Silicijev dioksid, ki se nahaja v lanenih vlaknih, preprečuje gnitje lanu, zato so bile ohranjene mumije egipčanskih faraonov ovite v najkakovostnejše laneno blago. Starodavne skrivnosti zdravljenja, navedene v svetih spisih, omenjajo, da je bilo to blago svetih oblačil ter del poti posvečenja.

Če želite ohraniti vaše zdravje in ozdraviti vaše telo, je priporočljivo, da za oblačila in posteljnino uporabljate volnene ali lanene materiale. Če želite ohraniti vibracijo materialov, potem volne in lanu ne uporabljajte skupaj. Znanstvene raziskave so potrdile, da je energija obeh materialov, ki sta bila uporabljena skupaj, dobesedno sesula električno polje, ker se frekvenci med seboj izničita. Pri občutljivih ljudeh je to povzročilo šibkost ali celo bolečine.